Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

TERVETULOA MAJOITTUMAAN HOTELLIIMME!

Tuhansien tarinoiden talo, erilainen ja kodikas Gasthaus-tyylinen hotelli tarjoaa edullisia majoituspalveluita luonnonläheisessä Lamminpään kaupunginosassa Tampereella. Olemme kokeneiden löytöretkeilijöiden suosiossa ja ketjuhotellien vastakohta, jossa kokematon matkailija saattaa hämmentyä. Huoneissa yövyt mukavasti. Hotelli herättää vaikutelman pienen eurooppalaisen majatalon idyllistä. Meillä yöpyy henkilöitä "kulkurista kauppaneuvokseen" maailman eri kolkista. Ravintolassa on A -oikeudet. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia. 

Majoituskapasiteetti riittää jopa 80 henkilön ryhmälle.

Meillä on myös Tampereella kalustettuja kerrostalohuoneistoja, joita voi vuokrata tarpeen mukaan päivästä muutamaan kuukauteen. Hinnat räätälöimme sopimuksen mukaan.

Hyvä sijaintimme mahdollistaa joutuisan liikkumisen. Omalla autolla matka keskustaan taittuu n. 10 minuutissa.
Myös linja-autoyhteydet ovat mainiot ja niillä pääset keskustaan n. 20 minuutissa (ks. esim. linjat 80 ja 81).
Särkänniemen Huvipuisto, Näsinneula ja Pirkkalan lentoasema n. 15 min. Ruokapaikkoja ja kauppa löytyy kävelymatkan etäisyydeltä.

Ympäristön kumpuileva maasto valaistuine reitteineen tarjoaa virkistävän mahdollisuuden liikkua ja nauttia luonnosta lähellä kaupungin keskustaa.

Avustamme asiakkaitamme kaikessa matkailuun liittyvissä asioissa aina lentovarauksista elokuvateatterin istumapaikkoihin. Ammattitaitomme näissä asioissa on kiistaton.

Hotellin boheemi ilmapiiri on ollut myös viihdettä tekevien yritysten käytössä. Täällä on filmattu elokuva- ja tv -kohtauksia sekä tehty musiikkivideoita.

Tutustu sivuihimme ja kilpailukykyisiin hintoihimme.

Nämä ovat ainoat viralliset kotisivut, josta vastaamme. Kaikkialta muualta luettu tai kuultu kannattaa tarkistaa suoraan hotellista.

Tärkeää tietoa -osiossa on Hotelli Lamminpää esiteltynä lyhyesti ja selkeästi.

Tervetuloa viihtymään Hotelli Lamminpäähän!

  • OMISTAJAN LYHYT CV: "Omistajalla itsellään majatalot ja maailman lentokentät ovat tulleet tutuiksi, sillä takana on muutamia tuhansia hotelliöitä lähes sadasta eri maasta, Hiltonin sviitistä viidakkomajaan, istunut yli 1700 tuntia lentokoneessa sekä liikkunut kaikenlaisilla kulkupeleillä ympäri maapalloa ja on ollut ammatikseen matkailun kanssa tekemisissä yli 30 vuotta Suomessa ja ulkomailla, joten tietämys ja kokemus sekä koulutus ja  ammattitaito riittävät kaikkiin asioihin, mitä alalta vaaditaan. Lisäksi omistaja on työskennellyt laivassa ja toiminut matkaoppaana. Päivittäisenä käyttökielenä ovat suomi ja englanti, lisäksi sujuvat turistiluokan espanja, portugali, ruotsi ja viro. Harrastuksena matkailun ja sukelluksen (DiveMaster & DSD Leader) lisäksi on ollut kehitysyhteistyö, tapahtumien ja konserttien järjestäminen sekä kaikenlainen kaupankäynti. Omistaja kuuluu matkailualan yrittäjien kokeneimpaan kaartiin ja on Tampereen kokenein matkailun ammattilainen, kenelle on myönnetty matkailualan erilaisia palkintoja sekä huomionosoituksia ja Kultainen yrittäjäristi".